Berjaya Hamil Selepas Pakai PB + Makan Pil Maharani

Saya nasihatkan agar mencuba memakai PREMIUM BEAUTIFUL dan diamalkan bersama HERBA MAHARANI. Ianya boleh meningkatkan tahap kesuburan disamping rahim anda menjadi lebih kuat.Ini la antara rawatan yang murah dan mudah di pasaran. Memang berkesan dan tak sakit.

Terdapat pelbagai faktor kenapa susah dapat zuriat. Anda haruslah mendapatkan pemeriksaan doktor terlebih dahulu. Sekiranya anda atau suami tidak ada masalah ketidaksuburan, saya sarankan anda utk mencuba set ini utk menambahkan peluang untuk mengandung.

Bagaimana HERBA MAHARANI membantu untuk hamil
~Ianya juga membantu menambahkan darah dan tenaga batin badan.
~Ia berkesan untuk mengawalatur peredaran haid yang tidak tetap & menangani masalah-masalah wanita seperti kesakitan haid, keputihan, mengecutkan otot rahim selepas bersalin, mengawalatur rembesan hormon dan sebagainya.
~Keberkesanan produk ini dapat dirasai selepas makan untuk 2-3 bulan.
~Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain) ia juga menguatkan otot rahim.

Bagaimana PREMIUM BEAUTIFUL membantu untuk hamil
~Menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, dan akan bersedia untuk proses hamil,
~melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan.
~Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

Nota*** Pakai Premium Beautiful selama 1 JAM akan Bakar Kalori 900 Kalori
Jika di bandingkan berjoging 1\2 jam (30 MINIT) hanya membakar 350 kalori


If interested, just call/sms me (Faezah) 017-6822357, or can leave msg in email/ pm me @ facebook
facebook : faez hazefa

2 comments:

  1. salam,saya nak minta pendapat.saya sudah 3 tahun berkahwin,namun belum dikurniakan zuriat .pada awal perkahwinan saya mengambil pil perancang untuk mencegah kehamilan kerana waktu tu saya masih lagi belajar.6 bulan kemudian saya tidak lagi mengambil pil tersut.tp hingga kini saya masih belum hamil.suami pula seorang yang kuat merokok.apakah produk yang sesuai untuk saya dan suami meningkatkan potensi untuk saya hamil.

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam..

    Terime kasih kerana Puan sudi membaca entry di blog saya. Kebiasaan pelanggan2 yang bertanya mereka ada masalah di mana keadaan haid yang tidak teratur dan senggugut yang kuat. Haid yang tidak teratur menyebabkan kesukaran untuk mengetahui waktu subur. Dimana dalah satu contoh dalam 3 bulan kitaran haid, pada bulan pertama adalah 29 hari, bulan kedua 30 hari, bulan ketiga 32 hari.. jadi agak sukar untuk mengira waktu subur seseorang. Jika seseorang mengalami masalah keputihan kritikal juga boleh sebabkan masalah ini. Cadangan saya puan boleh cuba Pil Maharani untuk peringkat permulaan untuk menguatkan rahim dan menstabil kan hormon. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2011-2012 Faez Fizz All Rights Reserved Cik Eintan Nurfuzie